Pidä hauskaa asuntovaunulla!

Asuntovaunun kanssa on mahdollista tehdä lähes mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana. Tutustu hauskoihin ehdotuksiin ja kokeile itse!

  • Kalaretket

Jos sopiva paikka löytyy, voidaan asuntovaunu parkkeerata järven tai meren rantaan ja rentoutua kalastuksen parissa. Mikäli asuntovaunusta löytyy vielä levitettävä terassi, voidaan tämä asentaa veden päälle ja nauttia omasta yksityisestä laiturista!

  • Nauti saunasta

Nykyään myös saunan sisältäviä asuntovaunuja voidaan raahata mukana ja varsinkin jos porukkaan kuuluu useampi auto, voidaan hyvin yhden perässä vetää kuljetettavaa saunaa. Tämä tuo retkeen hiukan lisää luksusta!

  • Käytä liitumaalia hyödyksi

Varsinkin lasten kanssa kannattaa käyttää mielikuvitusta ja mikä olisikaan hauskempaa, kuin maalata liitutaulu maalilla osa asuntovaunusta ja saada näin hauska alusta taideteoksille. Varsinkin asuntovaunun ulkopuolelle maalattuna lasten ja aikuisten taideteokset on kaikkien ihailtavissa.

  • Lisää luksusta matkaan

Mikäli matkaaminen halutaan tehdä tyylillä, voidaan valita sellainen asuntovaunu, jonka katolta löytyy vaikka poreallas. Tämä on ainutlaatuinen tapa nauttia tähtitaivaasta, tai rentoutua revontulien alla. Tietenkin menevämmälle porukalle koko asuntovaunun voi muuttaa led valojen avulla juhlapaikaksi, mikä kulkee kätevästi aina mukana, valmiina käyttöön.

Näiden lisäksi on useita muita hauskoja asioita, joita retkeily tuo mukanaan. Osa on päättänyt rakentaa perässä vedettäviä kasvihuoneita, kun taas toiset keskittyvät perinteisempään menoon. Oli oma mieltymys mikä tahansa, nyt on aika lähteä täyttämään haaveita!

ribbon-lite