Halloweenin viettoa leirintäalueella

Halloweenia on mukava viettää yhdessä toisten samanhenkisten ihmisten kanssa, joten miksei sitä voisi viettää myös leirintäalueella karavaanarihengessä? Asuntovaunut ja -autot on helppo somistaa tähän syksyn juhlaan ja myös koko leirintäalueen kattavia juhlia on tarjolla Suomen karavaanialueilla. Lue lisää siitä, miten Halloween-juhlan vietto onnistuu asuntovaunuilijan näkökulmasta ja vietä perheesi tai ystäviesi kanssa ikimuistoiset juhlat.

Halloween-koristelut pieneen tilaan

Asuntovaunuun on sen kompaktin koon vuoksi helppo luoda tiettyyn vuodenaikaan tai juhlapäivään sopiva teema. Käytä mielikuvitustasi ja loihdi syys- ja halloween-teemaisilla juhlatuotteilla näyttävyyttä asuntovaunusi piristykseksi. Lisää koristeeksi teeman väritykseen sopivia ilmapalloja, viirinauhoja sekä erilaisia koristeita, kuten roikkuvia luurankoja ja pääkalloja. Tunnelmaa luomaan on mukava lisätä muutamia asuntoautokäyttöön erinomaisesti soveltuvia, turvallisia paristokäyttöisiä tuikkukynttilöitä. Jos haluat panostaa asuntoautosi koristeluun enemmän, se käy helposti. Vaihda verhot mustiin tai ripusta ikkunoihin hämähäkinseittiä muistuttavia verkkokankaita. Voit korostaa kauhuteemaa hämähäkeillä ja seiteillä, joita voi venyttää ristiin rastiin ympäri asuntovaunua, jolloin perheesi tai vieraasi tulevat yllätetyksi aina liikkuessaan asuntovaunun sisällä. Voit myös levittää istuimille ja sohville mustat lakanat tai viltit, joilla on helppo muuttaa nopeasti koko asuntovaunun perusväritys halloween-tunnelmaan sopivaksi.

Jatka halloween-teemaa myös ulkona

Juhlateemaa on helppo lisätä myös asuntovaunun ulkopuolelle. LED-valot asuntovaunun seinustalla lisäävät tunnelmaa ja kurpitsat oven vierellä piristävät ilmettä. Jos retkeilet perheesi kanssa, voit kerätä yhdessä koko perheen voimin syksyisiä lehtiä ja oksia ja tehdä niistä asetelmia vaunusi ulkopuolelle yhdistämällä ne erilaisten pääkallojen ja pelottavien hahmojen kanssa. Myös jotkut leirintäalueet järjestävät erilaisia tapahtumia juhlapyhinä, joihin voit osallistua yksin, yhdessä tai koko perheen voimin. Mitä useammat vaunuilijat osallistuvat ja koristelevat omaa vaunuaan ja sen ympäristöä, sitä vaikuttavammalta koko alue näyttää. Myös usein leirintäalueen puolesta alueelle lisätään syksyisiä koristeita ruokailu- ja ajanviettoalueiden ympärille.

Muista myös teemaan sopiva pukeutuminen ja kattaus

Omaan teemaasi sopivat asusteet kruunaavat halloween-illanvieton. Usein jo pelkät naamarit tai hatut riittävät, mutta voit myös panostaa pukeutumiseen enemmän ja hankkia asukokonaisuuden sekä lisäksi peruukin, asusteet sekä meikkaustarvikkeet, joilla voit loihtia itsellesi, perheellesi tai vieraillesi mitä uskomattomamman ulkonäön. Jos vietätte iltaa yhdessä leirintäalueen muiden asukkaiden kanssa, voitte sopia etukäteen kuka erittää mitäkin hahmoa ja luoda yhtenäisen teeman. Kattaukseen voivat riittää musta lakana pöytäliinana sekä muutama rulla sopivanväristä serpentiiniä, mutta voit hankkia myös halloween-teemaiset kertakäyttölautaset, -mukit, servietit sekä pöytäkoristeet tuomaan lisää tunnelmaa.

ribbon-lite