Miksi karavaanarilla on aina kivaa – syitä siihen miksi asuntovaunun omistaminen kannattaa

Karavaanari on kaikkien kaveri – ja aina niin hyvällä tuulella! Mistä tämä johtuu? Kun karavaanari kohtaa toisen kaltaisensa, muistaa hän tätä varmasti tööttäämällä ja heiluttamalla kättään iloisesti ystävyyden merkiksi. Karavaanareiden elämä on aina kivaa, ja heidän elämänsä on aina silkkaa seikkailua – onhan ainutlaatuinen mahdollisuus irtiottoon arjesta ja seikkailuun aina heidän ulottuvillaan! Asuntovaunu on kyllä suuri ja venyvää budjettia vaativa hankinta, mutta voit olla varma, että se kannattaa! Ai että miksikö? No, säästäähän se sinulta jälkikäteen pitkän pennin kuten birkenstockin kenkien ostaminen! Tähän artikkeliin olemme koonneet tämän ja monet muut syyt siihen, miksi asuntovaunun omistaminen on kannattavaa.

1. Asuntovaunu on kallis hankinta – mutta erittäin kannattava sellainen, sillä pitkällä aikavälillä se säästää sinulta paljon rahaa

Kun puheet alkavat karkaamaan asuntovaunun ostamiseen, voi monella olla tähän kipakka mielipide. Tämän voidaan sanoa olevan vain keski-iän kriisin huuruissa tehty hankinta, jolle ei oikeasti ole käyttöä. Jotkut ihmiset eivät ymmärrä, että vaikka asuntovaunu maksaakin paljon rahaa ja on varmasti suuri lovi perheen budjettiin, kestää se aika lailla ikuisesti käytössä. Ja tiesitkö, että se tulee tulevaisuudessa itse asiassa säästämään sinulta pitkän pennin? Mietipä vaikka tätä: kun ennen on tullut aika koko perheen lomamatkalle, on siitä lentoineen, majoituksineen ja ravintolaruokailuineen jouduttu pulittamaan useita tuhansia euroja. Nyt nuo ajat ovat takana päin. Nyt kun sinulla on asuntovaunu, on perheloma aina ulottuvillasi. Eikä mikään ole upeampi ja mieleenpainuvampi kesäseikkailu kuin road trip asuntovaunun kera! Asuntovaunun kanssa voi matkustaa minne tahansa – ja renkaiden avulla liikuteltava koti on aina mukanasi! Eikä reissujesi tarvitse rajoittua pelkästään kotimaahan – asuntovaunun kanssa voit matkustaa ulkomaille saakka, miltä kuulostaisi vaikkapa road trip Euroopan halki? Säästät pitkän pennin niin lennoissa kuin majoituksessaskin ja pääset kokemaan monia ainutlaatuisia seikkailuja asuntovaunusi ansiosta.

2. Asuntovaunun omistajalla seikkailu on aina lähellä

Kun ennen jouduit suunnittelemaan lomareissua, oli jo itse suunnitteluvaihekin varsinainen työmaa. Se sisälsi niin monia välivaiheita: piti varata lennot ja maksaa majoitukset, kaikki tämä jo hyvän aikaa ennen itse matkaa, etteivät paikat vaan loppuisi kesken. Ja lentojakin piti kyttäillä jatkuvasti, josko hinnat vaikka laskisivatkin yllättäin! Se oli työlästä ja kaiken joutui aina suunnittelemaan etukäteen. Nuo ajat ovat nyt takana päin, sillä asuntovaunun omistajana voit lähteä matkaan koska vain – ja mikään ei ole parempaa kuin varsinainen ex tempore -matka!

3. Karavaanareiden kanssa on aina kivaa – tällä harrastuksella on myös sosiaalinen aspekti

Karavaanari tunnistaa toisen kaltaisensa aina – ja heistä tulee aina automaattisesti ystäviä! Karavaanailu on upea harrastus, ja niin kuin missä tahansa muussakin harrastuksessa, myös karavaanailussa on vahva sosiaalinen aspekti ja upea ja iloinen yhteisö. Tiesitkö, että karavaanareilla on jopa omia tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita omien asuntovaunujensa kanssa? Mikään ei ole parempaa kuin se yhteisöllinen tunnelma, josta tällaisissa tapahtumista pääsee nauttimaan kanssaharrastajiensa kanssa. Niistä on upeat ja mieleen painuvimmat kesät tehty!

ribbon-lite