Perusta asuntovaunuvuokraamo yrityslainalla

Karavaanarin elämä on upeaa, mutta läheskään kaikilla ei ole mahdollisuutta tai halua omistaa omaa asuntovaunua tai -autoa. Tässä piileekin oivallinen yritysidea: asuntovaunuvuokraamon perustaminen. Jos haaveilet omasta asuntovaunualan yrityksestä, voi yrityksen aloittamisen rahoitus tuottaa päänvaivaa ja hyvät neuvot tulla tarpeeseen. Tiesitkö, että yrityslainaa voi hakea näppärästi ja luotettavasti netistä? Ellet vielä, tiennyt, lue nyt näppärät vinkkimme yrityslainan hakemiseksi tästä artikkelista!

Yrityslaina Qrediltä

Löydät hyvät yrityslainat Qrediltä. Hakeaksesi lainaa sinun ei tarvitse maksaa aloitusmaksua eikä hakemiseen liity piilokuluja. Yrityslainan hakuvaiheessa et myöskään sitoudu vielä mihinkään eli voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja päättää vasta tarjoukset saatuasi, otatko sinulle tarjotun lainan asuntovaunuvuokraamon perustamista varten vai et. Hakemuksen jättämisen jälkeen voit odottaa vastausta hakemukseesi jo tunnin sisällä.

Yrityslainan hakeminen Qredin kautta onnistuu muutamassa minuutissa eikä vaadi lainantarjoajien henkilökohtaista tapaamista, sillä helppo ja nopea hakuprosessi hoituu kokonaan netin kautta. Saatuasi yrityslainatarjouksen kannattaa tarjous allekirjoittaa omia verkkopankkitunnuksia käyttämällä, sillä tämä nopeuttaa maksuprosessia ja voit saada lainasumman tilillesi jo saman vuorokauden aikana.

Hyödynnä Qredin näppärää lainalaskuria

Qredin sivustolta löytyy näppärä lainalaskuri, jonka avulla voit arvioida tarvitsemasi lainasumman kuukausikuluja, -lyhennystä sekä lainan kokonaiskustannuksia. Voit hakea lainaa jopa 200 000 euroa. Laina-ajaksesi voit valita kuusi, 12 tai 18 kuukautta.

Teimme esimerkkilaskelman 200 000 euron lainasummalla ja 18 kuukauden laina-ajalla. Tällöin lainan arvioidut kuukausikulut ovat laskurin mukaan 2 433 euroa, kuukausilyhennys 11 111 euroa ja lainan kokonaiskustannukset 13 544 euroa. 100 000 euron lainalla laskuri antaa arvioiduiksi kuukausikuluiksi 1 317 euroa, kuukausilyhennykseksi 5 556 euroa ja lainan kokonaiskustannuksiksi 6 873 euroa.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että laskurin antamat luvut ovat vain esimerkkejä ja yrityslainasi todelliset kustannukset tulevat perustumaan yrityksen saamaan Qred-ratingiin. Oman yrityslainan ehdot ja kustannukset tuleekin aina tarkistaa tarkkaan saamastasi yrityslainatarjouksesta. On myös hyvä muistaa, että lainan kuukausikulua maksetaan ainoastaan kuukausilta, joiden aikana yrityslaina on käytössä.

Vaikka lainalaskuri pystyykin antamaan vain kuluihin liittyvän arvion, on se kuitenkin hyvä suuntaa antava työkalu. Sen avulla kannattaa miettiä tarkkaan, millaisista kuluista ja missä ajassa sinun on mahdollista selvitä realistisesti. Aloittavan yrityksen ja yrittäjän taloutta ei kannata laittaa liian tiukaksi liian suurilla lainan takaisinmaksuerillä, sillä sekä aloittavan yrityksen toiminnassa että yrittäjän omassa elämässä voi tulla vastaan yllättäviä asioita, jotka vaativat rahaa. Toisaalta liian pitkäksi venytetty yrityslainan laina-aika taas nostaa lainan kokonaiskuluja. Mieti siis tarkkaan, kuinka paljon yrityslainaa tarvitset asuntovaunuvuokraamon perustamiseen ja millaisista lainan takaisinmaksueristä pystyt varmasti suoriutumaan sovitusti.

Jos asuntovaunualan yrityksen rahoitus tai muut yrityksen perustamiseen liittyvät asiat tuntuvat vaikeilta, on hyvä kääntyä asiantuntevan yritysneuvojan puoleen. Asiantuntevaa neuvontaa on saatavilla jopa täysin maksutta ja onkin hyvä näyttää omaa asuntovaunualan yritysideaa asiantuntijalle, joka osaa tarkastella sitä ammattilaisen näkökulmasta käsin. Samalla kannattaa keskustella oman paikkakunnan yritysneuvojan kanssa mahdollisuuksistasi saada uutena yrittäjänä starttirahaa yrityksen alkuvaiheiden ajaksi.

ribbon-lite